Rozmiestnenie zahrady - pomoze niekto? 🙏🏻

Vedel by niekto pomoct s rozmiestnenim zahrady, pristresok na auta, zahradny domcek a pod.? Mam vela planov ale nic co by stalo za to asi. Tak ak sa najde niekto koho to bavi, alebo ma chut, privitam navrhy. Z polovice je pozemok rovinaty, druha polovica breh, sirka cca 14 m dlzka 36 m je rovinata polovica, ruzovy pas konci rovina, zeleny pas planujem vjazd na pozemok. Neviem kde co dat, pristresok bude pre dve auta. Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zdenko212:

Vedel by niekto pomoct s rozmiestnenim zahrady, p…
@zdenko212 Garáž alebo prístrešok vedľa domu, trávnik do predzáhradky a za dom k terase. Záhradu do zadnej časti pozemku. Medzi dom a záhradu dať záhradný domček a na druhú stranu pozemku k trávniku altánok. Ešte môžeš za trávnikom urobiť záhradný gril. Stačí takto? Presnejšie ti to navrhne architekt.
Odpovedať
Profilova fotka
skus rok pockat s def. navrhom a na "necisto" zi. Daj si von nejaku lacnu stolicku a stol a opekaj si, pi kavu, pivo,..... Skus parkovat atuo na viacerych miestach a zisti odkial sa ti najlashsie pojde dovnutra aj s velkym nakupom, dietatom na rukach, ....... sprav si hriadku kde myslis, ze chces pestovat a nieco si tam vysad - zistis, ci to vyhovuje tebe aj rastlinam a kde mas umiestnit domcek s naradim. Vsetko si poznac, kedy a kde svieti slnko, ci ti vyhovuje mat terasu na slnku, v tieni alebo oboje, kde je aky typ pody. Potom chod za architektom a povedz mu, kde ti ako sviet slnko, kde je tien, kde je mokrejsia a kde suchsia poda.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?