Elektro

Ahoj klubaci jedna otázočka približná cena elektroinštalácie rodinného domu 160m² zásuvky, svetla,a tv pc v 3 izbách
Odpovedať
10000
Odpovedať
@shadowmilan ..10001 tiež nie je zlá cena 😉
Odpovedať
@technik007 to uz je vela 😄
Odpovedať
@2maroo2 Ako keď sa spýtaš koľko stojí auto. Ide o "hlúpu" elektroinštaláciu alebo o inteligentnú? Napríklad už len vypínače sú v cenách od cca 3,- EUR až po 180 ,- EUR, možno aj viac. Veľa záleží na značke, type, dizajne, materiáloch, ... . Ďalej aj TV je v cenách od cca 200,- EUR až niekde cez 20.000 ,- EUR, o PC ani nehovorím, tam je to tiež od pár stoviek po ťažké tisíce. Strašne veľa "premenných" je v tom, ktoré ovplyvnia cenu celej elektroinštalácie. Aj svietidlá majú veľké rozpätie cien. Ide o klasické žiarovky, LED-ky, stmievateľné, ... . Neviem, ako si na tom s projektom toho domu, ale je dobré si pozrieť rôzne e-shopy a predajne daných spotrebičov, elektroinštalačných materiálov a podobne, na internete, rozmyslieť si, čo očakávaš od daných spotrebičov, atď. Potom podľa toho sa už riadiť buď podľa rozpočtu, alebo nejakých iných priorít.
Odpovedať
@shadowmilan Ja som započítal aj cestovné 😄 😢
Odpovedať
Tak inak hrubá kabeláž domu žiadna kompletaž približne 70 strojčekov
Odpovedať
Profilova fotka
12756,-€ plus mínus autobus s bulharskou konštantou
Odpovedať
@2maroo2 treba si to dať naceniť aspoň podľa projektu. Nikto podľa zadania nevie, aké dlhé trasy a koľko ich bude treba...
Odpovedať
3000-5000
Odpovedať
Do toho domu stacia dva istice, a zasuvky moze tahat aj dvojlinkoy... do 800eur sa zmesti aj so strojcekmi
Odpovedať
Podľa môjho názoru je cena v rukách čisto investora! Pokiaľ sa dokážeš orientovať v jednoduchej matematike a výkresoch, stačí si to vypočítať podľa cien v obchode. Pokiaľ to necháš na odborníkov - cena bude podľa Tvojej ochoty zaplatiť cenu akú si vypýta realizátor daného diela!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?