Diera v podlahe

Ahojte, po zbúraní podlahy v dome sa nám prepadla zem a zistili sme že je tam diera minimálne 40 cm hlboká a rozvetvená do viacerých kanálov... Neviete poradiť aké zviera tam žije a čo s tým? Stačí to zasypať zemou alebo vyliať betónom?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkablahova:

Ahojte, po zbúraní podlahy v dome sa nám prepadla…
@lenkablahova A zaklopať ste neskúšali?
Odpovedať
To vobec nemusi byt nora, toto moze byt aj vodou vymyte
Odpovedať
Čiže - podlaha bola na drevených pelstroch a tie boli položené na štrku/škvare a na zemi (hline), tak? A táto diera je už v hline. Ak sa bude nová podlaha betónovať, tak dieru nerieš, maximálne ju zasyp (napr. pieskom), aby sa v nej nestrácal betón...
Odpovedať
Profilova fotka
To toto ste mali priamo pod podlahou? Tak dajte nejaku navnadu, ked hovoris ze je to aj rozvetvene, tak potom su to nejake hlodavce mysi, hrabose. Zaliat betonom to mozes, neriesil by som to nejako, ved hadam tam v tom case nebude ziadny zivy tvor.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jergusvav:

To toto ste mali priamo pod podlahou? Tak dajte n…
@jergusvav áno, po vyburani betónovej podlahy sa prepadla takto zem.. Dali sme návnadu, aj vydymili na druhý deň a nič nevyšlo tak hádam tam už nič nežije
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkablahova:

@jergusvav áno, po vyburani betónovej podlahy sa …
@lenkablahova teda to som ešte nevidela aby sa to takto prepadlo riadne. no verím že už tam nič nebude, keď píšete že ste aj vydymovali. tak už len zaliať tým betónom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?