Plávajúca podlaha dunenie

Dobrý deň. Mohla by zlá diletacia plávajúcej podlahy spôsobovať u nás v izbe dunenie, ak sused vo vedľajšej miestnosti chodí? U nás v byte je počuť strašne dunenie. Neviem ako to riešiť. Ale je to zvuk ako v bubne. Podlahy majú 8 rokov a boli položené s 0,8-1cm diletaciou. Predtým tento problém nebol. Podlaha je na jednom mieste trocha vyduta, je to za nábytkom. Lišty sú v stenách pribite, tak sme sa ani nepozerali po obvode. Ale ak by to mohla spôsobovať naša podlaha, tak by sme ich vytrhali a skontrolovali po obvode medzery medzi podlahou a stenou. Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
nezmenil sa sused?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jan45:

nezmenil sa sused?
@jan45 nie nezmenil.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od leenusaa:

@jan45 nie nezmenil.
@leenusaa nie som odborník na podlahy, ale bez overenia reálnej dilatácie pod lištami sa odpovedať nedá
Odpovedať
Profilova fotka
@leenusaa chce to obhliadku, pravdepodobne nie je problem v dilatacii, ale v podlahe/podklade. Aku podlozku pod plavajucu podlahu ste pouzili? Mozno bude treba vymenit aj tu a podlahu znovu polozit.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od leenusaa:

Dobrý deň. Mohla by zlá diletacia plávajúcej podl…
@leenusaa A sused nevymenil podlahu? Ze nedal kvalitnu zvukovoizolacnu podlozku pod podlahu? Vela ludi nevie (alebo chce usetrit), ze pod podlahu sa ma davat kvalitna zvukovoizolacna podlozka, zvlast v bytovych domoch. Lebo akonahle sa hluk (dupot) do podlahy (konstrukcie domu) dostane, uz sa tazko s tym nieco robi. Alebo zacal chodit naboso a pekne dupe...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?