Vyvod na bateriu z SDK predsteny

Dobry vecer, prosim ako sa vyhotovuje vyvod na bateriu do sprchoveho kuta ked stena bude ako oblozena "predstena" z SDK (ako sa zabezpeci aby voda nezatiekla cez dane diery). Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hubo737:

Dobry vecer, prosim ako sa vyhotovuje vyvod na ba…
@hubo737 hydroizoláciou na to určenou, impregnáciou a vysilikonovaním okolo obkladov.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@hubo737 hydroizoláciou na to určenou, impregnáci…
@zicher takze nieco taketo cez SDK nato prestupove manzety a silikon okolo obkladu ? Diky
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hubo737:

@zicher takze nieco taketo cez SDK nato prestupo…
@hubo737 to je batériová podomietková zostava, ale dáva sa aj pod sadrokarton na vhodnú pripravenú konštrukciu. Nesmie sa vôbec pohybovať, musí byť riadne ukontvená o sdk- hranolčekmi, skrutkami.. Diera medzi musí byť vysilikonovaná. SDK musí byť riadne zaizolovaný a na to všetko sa potom dáva obklad a zovu sa vysilikonuje spára mezdi obkladom a tým výstupkom, prípdne sa použije predlženie, ktoré tiež musí byť riadne zasilikonované. Hydroizolácia SDK v kúpelni je celkom veda, odprúčam nájsť vhodné video na youtube- návod ako na to. Tam sa tejto problematike celkom povenovali. Používaj sa hydroizolačné pásy, náter, správny postup pred pokládkou obkladu a dlažby. Určite si to nájdi, lebo budeš banovať, ked niečo zanedbáš. Všetko tam je ukázané a vysvetlené.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@hubo737 to je batériová podomietková zostava, al…
@zicher Diky bude to na drevenej chate, takze z SDK bude len predstena tak 3cm predsadena aby tam sa zmestila PPR, takze ten komplet ukotvim poriadne do steny, pripadne si necham poradit aky nasteny komplet. SDK chcem pouzit Rigistabil alebo Habito.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?