Podľa čoho vybrať tlačidlo na podomietkové WC?

Dobrý deň, kúpili sme byt, ktorý bol nedokončený. Je tam vstavané WC, no bez tlačidla. Zvnútra to vyzerá takto, vôbec neviem aké tlačidlo mám kúpiť, vedel by mi niekto poradiť? Bývalý majiteľ vôbec nevie kde to kupoval, WC je ideal standard, ale to asi nepomôže. Nemám štítok z tohto modulu, krabicu, ani nič podobné. Ďakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od milanos1993:

Dobrý deň, kúpili sme byt, ktorý bol nedokončený.…
@milanos1993 Nevidím žiadnu fotku. Bez toho nikto nepovie, aký typ podomietkového modulu to je.
Odpovedať
Ďakujem za upozornenie, fotky mi nenahralo, posielam teraz.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od milanos1993:

Ďakujem za upozornenie, fotky mi nenahralo, posie…
@milanos1993 To máš v takomto stave? Tam ti chýba nie len tlačítko, ale celý mechanizmus, čo ovláda splachovanie - tie tiahla, tyčky, krytka. Až na krytku sa dáva nástenný panel s tlačítkami.
Odpovedať
Sp tam aj tyčky, panel, krytka (bolo zahádzané krabicami). Je tam vygravírovaný výrobca Viega. Vyzerá to takto. Písal som aj výrobcovi, ale zatiaľ bez odpovede, je to posledná vec, ktorá nám chýba v byte, tak ak by niekto vedel poradiť skôr boli by sme radi
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od milanos1993:

Sp tam aj tyčky, panel, krytka (bolo zahádzané kr…
@milanos1993 Na tejto stránke https://www.kupelnasnov.sk/viega-prev... k tlačidlám tejto značky je napísané toto: Kompatibilita s podomietkovým modulom: Tlačidlá Prevista sú vhodné IBA na nový modul Viega Prevista. Najjednoduhšie sa určí správny výber podla zamerania montážneho otvoru. Ak je dĺžka (dlhšia strana) v rozmere cca 19cm, vybrali ste správne. POZOR ak ste namerali cca 24cm, máte nainštalovaný starší modul a je nutné použiť tlačidlá zo starších sérii. Pre bližšie informácie sa na nás neváhajte obrátiť, radi Vám s výberom pomôžeme. Keď vieš značku, tak nájsť vhodný model tlačítka už nie je problém. Pozri si, aké typy modulov vyrába daný výrobca a nájdeš, ktorý je ten tvoj. Prípadne zmeraj, ako píšu, šírku. Alebo skús poslať fotku predjcovi, nech ti ponúkne, ktorý typ tlačítka je vhodný pre tvoj modul.
Odpovedať
Ďakujem, medzitým sme vyriešili priamo s výrobcom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?