Internet

ahojte... má niekto aktuálne skúsenosti so 4kou internet na doma?? optiku nemáme(takže tá je bezpredmetna) a už som zúfalá... máme aktuálne 4ku tie ich slávne neobmedzené dáta "SLOBODA NEKONEČNO" a ako platiť 23€ za to čo je fuč do cca 2 týždňov . nechápem ako neobmedzene dáta sa môžu minút..lebo zas od***b - každý mesiac musime platiť na vyše dáta cca ma to stojí 40€ se vším všudy to sa mi zdá dosť za takúto službu... alebo ak mi viete poradiť dáku rozumnú alternatívu ďakujem
Odpovedať
vie niekto niečo aktuáln??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od patulka88:

ahojte... má niekto aktuálne skúsenosti so 4kou i…
@patulka88 to nieje ojeb, ale zrejme niesi v pokryti 4ky, cize chytas orange a tympadom mas len 20gb rychlych nie 300GB, ako by si mala v sieti 4ky, pozri si spotrebu ked tak cez apku moja 4ka. Za dalsie na stranke : www.porovnavacinternetu.sk mozes najst viac ponuk ak by si chcela. Lepsia ponuka by bola asi, internet na doma od orange. Ked uz nieje ina moznost.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od uctik:

@patulka88 to nieje ojeb, ale zrejme niesi v pokr…
@uctik alebo skus radost
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od patulka88:

ahojte... má niekto aktuálne skúsenosti so 4kou i…
@patulka88 Pokial miniete do 300GB tak 4ka ma Sloboda data za 15e/mes a aktivovat automaticke obnovenie. Je to urcene akoze do mobilu ale ja takto fungujem so SIMkou v routry/modeme. Pokial miniete do 500GB tak Telekom magio internet za 24 alebo 26e podla toho aky router si vyberiete. Alebo ist cestou lokalneho wifi poskytovatela..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od turbot:

@patulka88 Pokial miniete do 300GB tak 4ka ma Sl…
@turbot pisem pokial nieje v pokryti 4ky je jej 4ka zbytocna, pretoze cerpa data v orange, po 20GB potom 4ka v orange spomaluje. Ten lokalny wifi poskytovatel nemusi byt zla volba, tiez na porovnavacinternetu.sk sa ho da najst.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od uctik:

@turbot pisem pokial nieje v pokryti 4ky je jej 4…
@uctik to o com pisete platilo predtym ako sa 3G siet sa vypla. A 20GB platilo ak sa uzivatel vyslovene pripojil cez Orange 3G so 4kou SIM. Akonahle uzivatelka vidi 4ku 4G/5G siet a pripoji sa tak ma 300GB. A je jedno ci tam ma 4ka svoje alebo ine vysielace...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?