Ako zariadit predsien

Ako by ste zariadili takuto predsien? Hladam co najucelnejsie riesenie. Mame tak nestastne rieseny vchod do domu.
Odpovedať
Profilova fotka
Este by si mohla napisat, ze co tam chces vsetko mat, ci chces nejaku skrinu velku alebo len nejaku taku chodbovu zostavu s botnikom alebo ako 🙂
Odpovedať
@barbie888 co najviac ulozneho priestoru potrebujem,cize velku skrinu na vsetko,nejaku komodu na saly,rukavice a podobne,na zavesenie bund nejaky vesiak,
Odpovedať
Keď veľkú skrinu, tak by som tam dal nejakú vstavanú. Tú ti vedia spraviť na mieru a vnútrajšok si vieš rozvrhnúť podľa seba. Možno aj cez ten jeden kút by som ju dal, akože takú rohovú a potiahnuť ju k tomu otvoru, čo tam máš napísaný a tak od polovice tej protilahlej steny. Neviem, či sa pochopíme, ako som to napísal.
Odpovedať
Vstavaná skriňa, na nej zdkadlo alebo aj oproti nej, opticky to zväčší priestor. Pod okno možno nejakú lavicu na topánky aj so sedín spolu. Veľa tam toho nenarobíš
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj
Odpovedať
skusil by som to poriesit nejakou skrinou, ulozny priestor nie je na skodu ani v predsieni...a uz len nejaky mensi botnik, nad nim zrkadlo..mozno nejaka mensia lavicka na odlozenie veci..
Odpovedať
Profilova fotka
Za mňa vstavaná skriňa. Najlepšie riešenie, keď potrebuješ niekam uložiť veci a dá sa spraviť na mieru, takže si ju vieš prispôbiť.
Odpovedať
@lenkito10 klobuk dole pred vami, vsimol som si, ze vo viacerych diskusiach mate taketo trefne prispevky. palec hore.
Odpovedať
@lenkito10 najvacsi problem mame,ze sa nam prach z yopanok roznasa po celej predsieni. Zatial to mame tak,ze po pravej strane medzi oknom a dverami je lavicka na sedenie,tam sa obuvame nad nou je vesiak. Oproti je maly botnik,ktory ani nevyuzivame a na kratkej strane je skrina v jednej casti botnik v druhej bundy. No je to take rozhadzane,neviem ako to zosumernit. Pridem,polozim kabelku,vyzujem sa,obujem papuce a zavesim bundu. Teraz to mame tak,ze na lavicku polozim kabelku,papuce musim zobrat s maleho botnika oproti a uz roznasam spinu,lebo v papuciach pochodim,ked si chcem ist do velkej skrine nieco zobrat. Ten vchod je tam velmi nestastne rieseny
Odpovedať
Profilova fotka
@michal_66 dakujem, to len hruby nacrt, potom si treba predstavit, v tychto konkretne, ci je tam komoda alebo vysoka skrinka, stolicka ci kreslo. @hoblinka13 vpravo od vstupu lavicka, nad nou haciky na zavesenie kabatov, pod lavickou volne miesto na topanky ktore sa prave pouzivaju, pod okno topankovnik, vedla komoda na ciapky v rovnakej vyske ako topankovnik. (1) Ak by sa dal prechod zmensit, mohla by ist na celu pravu stranu skrina 60cm hlboka. (2) Ak nie, oproti vchodovym dveram komoda/zrkadlo/vstavane sedenie a nan by nadvazovala skrina 60cm hlboka. Na dolnej stene obraz/zrkadlo. (3) alebo na dolnej stene skrinu, vyriesit roh a na pravej strane uzsiu skrinu/komody/konzolu/kreslo. Hned pod vchodove dvere dat velku vstupnu protiprachovu rohozku ktora saje.
Odpovedať
Profilova fotka
Vyparila sa skrina z druheho obrazka, tak pridavam este raz.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 Este mozno by som tam niekde ratal aj so zrkadlom, predsa aspon u nas je to tak, ked niekam ideme, zena este pred nim postava a velmi fajn by to bolo, ze ides von a po ceste sa pozries.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stanlej zrkadlo môže byť v rámci skrine na celú výšku a na šírku jedných dverí 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@natalinkaz Hej tak aj tak sa da, my sme ale davali mimo zavesit na stenu 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@stanlej v prvych dvoch je zrkadlo na dolnej stene, v druhych dvoch zrkadlove skrinove dvere. Podla toho kolko ulozneho alebo dekoracneho priestoru hoblinka potrebuje, moze byt zrkadlo oproti vchodovym dveram, a pri nom uz len komoda/konzola/dekoracny stolik/obraz. Nech ta lava strana zostane na prezuvanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 Jaj to som si nejako nevsimol, prehliadol som to, sorry 🙂 No zalezi presne kolko tych skrin potrebuje, ak by potrebovala este viacej priestoru, tak dat zrkadlo na dvere skrine nie je tiez zla volba.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanlej ako si ho mohol prehliadnut? Je siroke 80 cm a vysoke na celu stenu este aj s osvetlenim po stranach! 🤓😄🤔😊😆😘 Zartujem.
Odpovedať
@lenkito10 ale aj tak, ze si date tu namahu, aby ste tu niekomu v podstate cudziemu takto pomohli. to sa casto nevidi.
Odpovedať
Profilova fotka
@michal_66 to mam odreagovanie od dennych prac, i ked, niekedy sa pri tom zabudnem a kavu dopijem studenu 😆
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@lenkito10 to verim, clovek sa do niecoho tak zazerie, ze potom aj zabudne na ostatne veci, co chce porobit. mate moj obdiv kazdopadne. viac takychto lenkit pre tento svet 😄
Odpovedať
Profilova fotka
@michal_66 dakujem. Co kam kde dat si viem predstavit. Ako to ma vyzerat, aky dizajn, detaily, to uz je horsie. Vsetko sa mi paci. Teraz si kreslim skrinu do predsiene a neviem sa rozhodnut.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 Podobne to aj u nas bolo, tu tolko inspiracie, ze najlepsie by bolo keby som doma mala aspon tri chodby 😄 Aby som do kazdej mohla dat nieco ine, co sa mi paci. Ja sa rozhodovanie medzi nejakymi vecami to je na dlhe lakte 😄
Odpovedať
Profilova fotka
to tak byva, ze je jednoduchsie poradit a pomoct inym, ale ked si ma clovek nieco vlastne, tak to je riadna makacka potom.
Odpovedať
@lenkito10 ja to mam takisto. Este rozmiesnit ako tak by som rozhodla,ale co sa tyka dizajnu to vobec. Paci sa mi vsetko a hlavne neviem si to dokopy predstavit. Ako s touto predsienou mame dlazbu tmavsi drevodekor a neviem,aky dekor skrine k tomu.
Odpovedať
tiez som za to, ze do predsiene, pokial sa samozrejme zmesti, tak nejaka velka vstavana skrina, vela ulozneho priestoru a v tej chodbe to ani nikomu neprekaza.
Odpovedať
@lenkito10 to bude teda nejaka na mieru tym padom? Aj uz je hotovy nejaky predbezny navrh aspon?
Odpovedať
Profilova fotka
tiez by ma zaujimalo, ze ako daleko ste s navrhom 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Ale prečo na mieru, dá sa zariadiť aj tak, že nájdeš vhodný nábytok ktorý tam len zapasuje 🙂
Odpovedať
@mato001 na mieru preto,lebo do vstavanej sa vela zmesti a je to v jednej skrini vsetko. Nenasli sme ziadnu skrinu,ktora by mala co najviac ulozneho priestoru,kedze tam chcem mat aj bundy,kabaty,botnik,ulozny priestor na vysavac,vedro,susiak,zehliacu dosku a podobne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?